De 24ste editie van: De Mooiste File van Nederland

Thema: Culturele verbinding

Vrijdagavond 12 april
Op vrijdagavond 12 april wordt er vanaf 17:30 uur een bijzondere parade gepresenteerd van circa 40 personenauto's en 3 praalwagens van De Mooiste File van Nederland. Deze preview is dankzij de bereidwillige medewerking van de Hotels Van Oranje te zien op de Oranje Promenade (vrij entree). De arrangeur Jessica Keet verzorgt de honderden prachtige kleur- en geurrijke arrangementen op de auto's die worden opgesteld. Vanaf 16:30 uur is de gehele file te bewonderen, iedereen kan komen kijken en foto’s maken. De bloemen zijn dan op zijn mooist. Ook de nieuwe bloemenkoningin zal aanwezig zijn bij de preview.

Zaterdag 13 april
09:05 uur: Optreden door Dans- en Balletschool Jorien Boot op de Koningin Wilhelmina Boulevard
09:15 uur: Start van het Bloemencorso van de Bollenstreek met als thema: Changing World
12:00 uur: De Mooiste File van Nederland wordt opgesteld op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Met medewerking van onder andere firma Koninklijke Beuk en autobedrijf G. Dol zal er een aantal auto's getoond worden op de Oranje Promenade
14:00 uur: Speciaal kinderentertainment met bellenblaas
15:00 uur: Optreden door Dans- en Balletschool Jorien Boot
19:30 uur: Streetparade met Tamboer- & Trompetterkorps Euroband uit Rotterdam, Drumfanfare Forum Hadriani uit Voorburg en Showcorps Excelsior uit Delft
20:00 uur: Taptoe aan het einde van de Koningin Wilhelmina Boulevard met de 3 korpsen van de streetparade (vrij entree)
21:30 uur: Einde programma

Zondagmiddag 14 april Koningin Wilhelmina Boulevard
Rond circa 12:00 uur zullen er bijzondere oldtimers van De HAV (De Historische Automobiel Vereniging Nederland) en A-Ford club te zien zijn.

Vanaf 13:30 uur schmink voor de kids door BIBI GRIME. Om 14:00 uur zal er een bijzonder kinderentertainment starten (Straattheater tot 15:30 uur). Aansluitend zal het Zeemanskoor de Noordwijkers optreden.
Tussen 16:30 uur en 17:30 uur zal er Chinees entertainment aangeboden worden door de Chinese ambassade. Om circa 18:00 uur zal het programma afgelopen zijn en zullen alle auto's van de Koningin Wilhelmina Boulevard worden weggereden.

Gedurende het gehele weekend zullen er circa 40 personenauto's en 3 praalwagens in de 'file' staan op de Koningin Wilhelmina Boulevard. De 3 praalwagens worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Noordwijk en de vrienden van de Mooiste File van Nederland.

Wij hopen u tijdens deze bijzondere dagen te zien!

 

 

De Mooiste File van Nederland | Bloemenkoningin | Bloemencorso | Bloemenfestival | De Mooiste File van Nederland 2019

Copyright 2011 | | © Bloem&Zee